Svensk sjuksköterskeförening springer för hälsa och liv - virtuellt

Spring för hälsa och liv - virtuellt

På grund av den pågående covid-19 pandemin kommer vi tyvärr inte att kunna arrangera stafetten "Sjuksköterskor springer för liv och hälsa" som vi först tänkte. Istället för en budkavle som ringlar sig fram genom landet har vi beslutat att alla deltagare får springa där de själva vill, när de vill och, så klart, med vem de vill

Under perioden 15 augusti - 30 september får anmälda deltagare springa så många gånger de vill och målet är att tillsammans komma upp i minst 200 mil, det vill säga så många mil som de är mellan Kiruna och Trelleborg där den ursprungliga budkavlen skulle ha gått. Som av en händelse är det också precis 200 år sedan Florence Nightingale föddes.

Alla som registrerar sig med namn och adress på vår hemsida får en reflexväst, en buff samt en månads löpträning från Runacademy.

Deltagarna loggar in sina löpta kilometer via en app hos RaceOne. Information om hur kommer efter anmälan.

Utmana kollegorna! Se vilken avdelning som kan få ihop flest sprungna kilometer eller uppmana andra sjuksköterskor att tävla mot er!

Klicka här för att hitta mer information om sjuksköterskor springer - virtuelltlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Radio P4 Stockholm på plats

Så här lät det när Radio P4 träffade Svensk sjuksköterskeförnings Johanna Ulfvarson som liksom andra sjuksköterskor deltog i en etapp av loppet den 18 augusti.

P4 Stockholm _ Sveriges Radio - Google Chrome 2020-08-18 14-06-20 länk till annan webbplats

Kontakt

Johanna Ulfvarson
Sakkunnig forsknings- och e-hälsofrågor
e-post:
johanna.ulfvarson@swenurse.se
telefon:
08 - 412 24 34

Datum för event: 2020-08-15 00.30 - 2020-09-30 23.30

Plats:

Publicerad: 2020-07-09

Som medlem tar du del av alla våra förmåner.